Stiinta & Tehnologie

#fotografii #smartphone #nokia lumia #aplicata Nokia Camera beta #aplicatie foto

Aplicatia Nokia care te ajuta sa faci fotografii spectaculoase

Nokia ofera tuturor smartphone-urilor din gama Lumia posibilitatea realizarii unor fotgrafii de calitate. Producatorul finlandez a lansat aplicata Nokia Camera beta, care aduce aceeasi functionalitate a telefoanelor de top si pe celelalte device-uri din seria Lumia.

 

Pana acum, noua aplicatia Nokia Camera beta a fost prezenta doar pentru modelele high-end, cum sunt Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928 si Lumia 1020. Acum insa posesorii de alte telefoane din aceeasi serie vor putea beneficia de avantajele aplicatiei pentru a obtine fotografii de calitate.

Nokia Camera beta este disponibila in Windows Phone Store, fiind compatibila cu telefoanele Nokia Lumia care au facut update la cea mai noua versiune de software, Amber sau Black. Cu ajutorul aplicatiei foto, utilizatorii pot face poze cu telefonul fara sa deschida ecranul, au posibilitatea sa elimine anumite obiecte din imagine sau pot controla manual timpul de expunere.


Sursa foto: techradar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea