Stiinta & Tehnologie

#sanatate #telefon #iphone #smartphone #aplicatie smartphone #aplicatie sanatate #aplicatie termometru

Aplicatia care iti transforma iPhone-ul in termometru

O aplicatie pentru iPhone te lasa sa iti folosesti telefonul pentru detecta ce temperatura are micutul tau atunci cand nu se simte bine. Mai mult, programul afiseaza si o lista de simptome care ar putea avea legatura cu febra copilului.

Tehnologia vine in ajutorul parintilor ai caror copii sunt bolnavi. Astfel, cu ajutorul unei aplicatii penru iPhone si a unui termometru special care se introduce in jack-ul telefonului, parintii pot masura temperatura copiilor, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Dupa ce este masurata, temperatura micutului este afisata pe ecran, alaturi de o lista cu alte posibile simptome, pentru ca celui in cauza sa-i fie mai usor sa diagnosticheze afectiunea.

In plus, aplicatia tine evidenta problemelor de sanatate si ofera utilizatorilor o asa numita "prognoza de boala", cu ajutorul careia estimeaza cand se vor face bine si cat de contagioasa este afectiunea de care sufera.

Termometrul "Kinsa", cel care se introduce in mufa iPhone-ului, a fost conceput special pentru copii.

sursa foto: maxiapple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea