Stiinta & Tehnologie

# alungare soareci #soareci

Aparat contra soarecilor

Un aparat contra soarecilor, a fost creat de oameni de stiinta, pe baza celor mai recente evolutii. Trasatura sa distinctiva este absenta completa a efectului habituarii si a zonelor linistite in care daunatorii s-ar putea ascunde de radiatiile sonore si ultrasunete.

Acest tip de aparat anti rozatoare exterior, actioneaza in mod egal si contra altor vietati daunatoare terestre si subterane, cum ar fi : molii, sobolani, soareci si alte rozatoare mici. La fabricare, fiecare dispozitiv a fost trecut printr-un sistem complex de verificare a calitatii, care asigura fiabilitatea si durabilitatea ridicata.

Caracteristici aparat contra soarecilor

Dispozitivul este configurat sa emita o secventa de sunet unica, care nu se repeta. Zona de impact este de 500 mp. Poate fi alimentat de la mai multe surse alternative de alimentare: de la reteaua de 220 V, de la bricheta, de la baterii etc. Directia undelor emise de catre acest aparat anti rozatoare exterior, este de 360 de grade.

Aparat anti rozatoare exterior

Imbunatatirea aparatelor anti rozatoare de exterior, au dus la crearea unui aparat anti rozatoare exterior. Acesta difera in puterea mare si o zona de actiune mare, in timp ce functioneaza complet silentios. Aparatul contra soarecilor nu permite daunatorilor sa se adapteze, deoarece isi schimba in mod constant sunetul undei ultrasonice. Este eficient contra sobolanilor, soarecilor si a altor rozatoare.

Caracteristici aparat anti rozatoare exterior

Zona de impact a unui astfel de dispozitiv de exterior este de 500 mp, functioneaza dintr-o retea de 220 V, iar directia undelor emise este de 360 de grade.

Aparat anti rozatoare exterior ultrasonic

Acest tip de aparat anti rozatoare exterior ultrasonic, dispune de un emitator puternic si este eficient pentru o zona de actiune crescuta. Datorita utilizarii numai a intervalului de frecventa ultrasonic, dispozitivul functioneaza absolut silentios. Modelul ultrasonic a fost optimizat, ceea ce a sporit considerabil impactul dispozitivului asupra daunatorilor. Potrivit pentru utilizarea in spatii mari si in spatii mici. Datorita puterii ridicate, intr-o camera mica, actiunea aparatului contra soarecilor este deosebit de rapida si eficienta. Poate functiona atat alimentat atat din retea, cat si cu ajutorul bateriilor. Prin urmare, iti va fi absolut folositor: la exterior, pentru a proteja constructiile mici din curte si terenurile, in subteran, precum si in incaperi ne-electrificate si umede (pivnita, subsol).

Caracteristici Aparat anti rozatoare exterior Ultrasonic

Zona de impact este de 550 mp si nu da dependenta rozatoarelor. Daca este alimentat de baterii, trece automat in modul de alimentare redusa. Poate functiona de la o baterie externa cu o tensiune de 10-30 V (de exemplu, de la o baterie de masina) la putere maxima cu ajutorul unui adaptor care este achizitionat separat. Este echipat cu afisaj LED, care informeaza despre functionarea normala a dispozitivului.

Va asteptam in magazinul nostru www.ImpotrivaDaunatorilor.ro pentru a vizualiza toata gama de aparate pentru alungarea rozatoarelor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea