Stiinta & Tehnologie

#android #smartwatch #smartwatch android

Apar primele modele de smartwatch cu Android. Afla cat va costa unul!

Conferinta mondiala I/O organizata de Google aduce in prim-plan primele modele de ceasuri inteligente care vor rula sistemul de operare Android. LG, Samsung si Motorola au anuntat deja ca vor lansa in acest an modelele LG G, Gear Live si Moto 360. Deocamdata, doar LG si-a pus in vanzare produsul prin precomenzi.

Primul produs smartwatch din istoria LG este si primul ceas inteligent cu sistem de operare Android care va iesi pe piata. LG G Watch este invelit intr-o carcasa metalica fiind rezistent la apa si la praf. Gadgetul este compatibil cu tabletele si telefoanele inteligente care ruleaza varianta Android 4.3 sau variante superioare.

Ceasul are apelare vocala si poate rula aplicatii precum Google Maps in timp ce mentine in permanenta afisajul orei pe ecran. Pretul dispozitivului LG este cuprins intre 165 si 230 de euro, fiind disponibil in doua variante, in functie de sex.

Samsung Live Gear este asteptat sa se lanseze pana la inceputul lunii iulie, in timp ce Motorola a anuntat ca va introduce pe piata ceasul inteligent Moto 360 spre sfarsitul acestei veri.

Sursa foto: android-mt.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea