Stiinta & Tehnologie

Antivirus pentru telefoanele mobile

Ştiaţi că există peste 150 de viruşi pentru telefoanele mobile? Ei bine, Softwin a găsit soluţia pentru a salva celularele noastre. O aplicaţie a antivirusului BitDifender, specială pentru protecţia telefoanelor mobile şi a computerelor de buzunar, a fost lansată pentru testare în Romania. Antivirusul este realizat pentru sistemele de operare Symbian şi Windows Mobile. BitDefender Mobile Antivirus v2 va putea fi actualizat constant, prin GRPS , conexiune Wi-Fi, sau prin sincronizarea telefonului cu un computer conectat la Internet.

Producătorii garantează că noua tehnologie scanează fişierele accesate de utilizator şi astfel protejează telefoanele de viruşi. Un virus de telefon mobil poate şterge bazele cu date de contact, poate apela numere cu suprataxă, poate fura date personale sau poate provoca descărcarea bateriei, ori distrugerea fişierelor. Softwin este una din primele cinci companii mondiale care au abordat acest segment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea