Stiinta & Tehnologie

#microsoft #windows marketplace #windows phone 7 #angry birds

Angry Birds, in curand pe Windows Mobile 7

Jocul de succes "Angry Birds" va fi disponibil si pentru telefoanele ce ruleaza Windows Phone 7 pana la sfarsitul anului.

Fanii jocului care a inregistrat succes si pe PC si pe dispozitivele mobile au fost incantati cand icoana jocului si-a facut aparitia pe site-ul Microsoft, in momentul lansarii Windows Phone 7.

Din pacate insa, totul a fost o eroare grafica, logo-ul jocului fiind folosit fara permisiunea companiei producatoare, Rovio.

Finlandezii au anuntat ca jocul "angry birds" va deveni disponibil si pe Windows Phone 7, dar abia dupa urmatorul update al sistemului de operare, potrivit mobilissimo.ro.

Actualizarea, poreclita "Mango", va aduce mai multe imbinatatiri pentru telefoanele ce folosesc sistemul de operare Microsoft: multitasking, un web browser nou, bazat pe internet explorer 9 si integrare Twitter.

Windows Phone Marketplace ofera acum peste 8000 de aplicatii, iar Angry Birds va deveni una dintre ele in a doua jumatate a anului, odata cu update-ul pregatit de Microsoft.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea