Stiinta & Tehnologie

#telefoane #google #android

Android 2.3.3 pe Google Nexus S

Google a anuntat actualizarea OS-ului Android 2.3 Gingerbread . Acesta a ajuns la versiunea Android 2.3.3. Noul Gingerbread este disponibil pe Nexus S si Nexus One.

In cateva saptamani toate telefoanele vor fi aduse la zi. Android 2.3.3 rezolva probleme precum rebooturile din senin sau pierderea de semnal pe unele terminale.

Adauga si posibilitatea de a scrie taguri NFC ( Near Field Communication ).

Noua versiune de operare Android 2.3 aduce diverse optimizari pe partea de interfata grafica si interactiune cu utilizatorul, plus imbunatatiri substantiale de performanta. Noul Android 2.3 dispune de imbunatatiri pe partea de management al energiei electrice. Astfel, autonomia telefonului si durata de viata a bateriei acestuia au fost imbunatatite.

Gingerbread mai aduce si sporuri de performanta in aplicatiile ce folosesc intensiv procesorul sau grafica telefonului, fie acestea jocuri 3D sau aplicatii mai pretentioase.

Android 2.3 Gingerbread este disponibil pentru telefonul Google Nexus One. Noul telefon Google Nexus S vine de asemenea cu sistemul de operare Android 2.3 preinstalat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea