Stiinta & Tehnologie

#android 2.2 #iphone os 4 #test

Android 2.2 mai bun decat iPhone OS 4

Desi ajuns pe piata mult mai tarziu decat alte sisteme de operare pentru telefoanele mobile, Android a reusit sa cucereasca foarte repede, atat producatorii de dispozitive mobile , cat si publicul care le utilizeaza.

Cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, Froyo 2.2 promite multe schimbari in bine, iar recent aceasta a fost supus unui test impotriva sistemului de operare iPhone OS 4 .

Testele "benchmark", teste care analizeaza si prezinta performantele unui sistem sau software, au fost facute de catre cei de la Ars Technica si au avut ca scop studierea capacitatilor JavaScript si imbunatatirile aduse in acest segment de catre Android 2.2 .

In prima etapa, teste au aratat ca noul OS ruleaza mult mai bine JavaScript intr-un browser web decat o face versiunea anteriora Android 2.1. Astfel Froyo 2.2 a avut o viteza de trei ori mai mare decat Eclair 2.1.

Dupa probele intre versiunile de Android au fost comparate si performantele impotriva browser-ului web Safari care  este integrat pe modelele iPhone. Testele au aratat ca JavaScript-ul lui Froyo ramane de trei ori mai rapid decat cel integrat in browser-ul Safari.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.