Stiinta & Tehnologie

#confort casa #gadgeturi #casa

Alege cateva gadgeturi pentru casa si asigura confortul optim!

Tehnologia avanseaza de la o zi la alta, iar dispozitivele proiectate pentru comunicare si divertisment sunt printre primele care se bucura de noi functii si caracteristici. Tocmai de aceea, segmentul de gadgeturi a cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani, iar ofertele de astazi impart gadgeturile in diverse categorii in functie de portabilitate, mediu de utilizare, design sau compatibilitate cu alte dispozitive inteligente.

Una din marile categorii de gadgeturi care se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de preferintele acestora, este gama de gadgeturi pentru casa. Spre deosebire de piesele ornamentale obisnuite sau dispozitivele casice, device-urile high-tech pentru casa iti pun la dispozitie functii inteligente si confera spatiului locuibil un aspect modern si o utilitate extinsa. In randurile urmatoare, asadar, vei putea descoperi cateva gadgeturi care pot imbunatati simtitor gradul de confort din locuinta ta.

Bec E27 multicolor Wifi

Lumina este cel mai important ingredient al atmosferei din fiecare incapere a casei tale, asadar categoria de gadgeturi pentru casa cuprinde multiple solutii de personalizare a fiecarei seri. Dintre acestea, unul dintre cele mai interesante device-uri este becul multicolor wifi, care iti va colora fiecare seara in nuantele pe care le preferi. Marele beneficiu al acestui dispozitiv este faptul ca vei putea alege una dintre cele 16 milioane de combinatii de culori cu ajutorul aplicatiei pe care o poti instala pe orice smartphone. Party-urile si serile de film vor fi cu totul altfel de-acum inainte!

Boxa portabila Bluetooth cu incarcare wireless telefon

Daca tot am mentionat cuvantul "party" mai devreme, iata un alt gadget ideal atat pentru petrecere, cat si pentru momentele de relaxare dinainte de culcare: boxa portabila Bluetooth cu incarcare wireless! Pe langa faptul ca sunetul pe care il ofera acest dispozitiv este puternic si clar, boxa iti va permite sa incarci telefonul simplu si rapid, fara a mai fi nevoie de cabluri sau transformatoare. Pur si simplu pozitionezi smartphone-ul pe boxa de pe noptiera, iar dimineata te vei bucura sa constati ca bateria telefonului tau este la capacitate maxima.

Smart Android Mediaplayer TV Box 4K

Divertismentul atinge noi cote cu ajutorul acestui TV box deosebit de performant! Din categoria gadgeturilor audio-video, acest dispozitiv iti va transforma televizorul intr-un smart TV cu acces la filme, seriale, jocuri, documentare si alte tipuri de continut la calitate 4K!

Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri

Relaxarea este ingredientul principal in ecuatia confortului resimtit acasa, motiv pentru care gadgeturile s-au dezvoltat extrem de mult si in aceasta directie. Astfel, aceasta lampa muzicala va putea proiecta valuri luminoase pe peretii dormitorului tau, iar muzica ambientala te va conduce rapid catre un somn odihnitor, de calitate.

Umidificator Aromaterapie USB

Gadgeturile de relaxare vin si sub forma obiectelor ornamentale moderne, asadar acest umidificator de aromaterapie a luat aspectul unui bec cu un mic ecosistem tropical inauntru. Fiindca aromele din camera contribuie decisiv la relaxare, acest dispozitiv inteligent te va ajuta sa reimprospatezi aerul si sa difuzezi cele mai placute parfumuri si arome. Este foarte simplu de folosit: trebuie doar sa torni putina apa, sa adaugi cateva picaturi din aroma preferata si sa apesi butonul de pornire.

Pentru a putea studia o oferta extrem de diversificata de gadgeturi pentru casa, viziteaza GadgetWorld.ro! Pe langa posibilitatea comandarii online si livrarea rapida, te vei putea bucura si de reducerile de sezon la majoritatea categoriilor de gadgeturi si cadouri inedite din site!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea