Stiinta & Tehnologie

#supraveghere video #metode de supraveghere #camere supraveghere video #camera de supraveghere

Alege camera de supraveghere potrivita proiectului tau - Comod.ro

Este foarte important sa ne stim in siguranta, nu doar in interiorul locuintei noastre, cat si in afara acesteia. In ziua de astazi tot mai multe persoane apeleaza la aceasta solutie pentru a avea sub supraveghere familia si bunurile si pentru ca ofera un sentiment de liniste in plus.

In comparatie cu alte tipuri de sisteme de securitate, un sistem de supraveghere video permite identificarea persoanelor si a actiunilor suspecte ale acestora. Prezenta camerelor de supraveghere video descurajeaza infractorii si pentru acest lucru camerele de supraveghere ar trebui montate in locuri vizibile, dar mai putin accesibile.

Firma noastra se ocupa cu importul si distributia de camere de supraveghere si echipamente conexe destinate acestora inclusiv accesorii pentru camere de supraveghere.

Toate produsele din oferta de camere de supraveghere sunt conforme cu legislatia europeana din domeniu si au toate certificatele de conformitate si agrementarile in vigoare astfel incat pot fi folosite in orice proiect indiferent de complexitatea acestuia.

Daca sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere aveti de unde alege, pe site-ul nostru , comod.ro, gasiti camere de supraveghere de interior, camere de supraveghere de exterior si camere de exterior speed dome PTZ.

Camerele de supraveghere pentru interior se monteaza in colturile incaperii pentru a avea o vizibilitate mai mare asupra intrarii, iar cele de exterior ar trebui montate la inaltime pentru a evita vandalizarea acestora. Daca doriti sa supravegheati un spatiu mare, exterior sau interior, cum ar fi un magazin sau o hala industriala , achizitionarea unei camere speed dome este esentiala. Initialele PTZ sunt P de la pan - rotire, T de la tilt - inclinare si Z de la zoom.

Camerele de exterior speed dome PTZ folosesc protocolul de comunicatie RS485, sau alte protocoale proprietare. Pentru a putea fi folosite trebuie sa aveti un contraller sau trebuie sa folositi un DVR care recunoaste o camera de supraveghere speed dome.

Odata ce ai o idee asupra numarului de camere de supraveghere necesar, trebuie sa alegi tipul de camera pe care vrei sa il cumperi. Pe piata sunt foarte multe variante si tipuri de camera, mai performante si mai putin performante, in functie de lentile, rezolutii si alte specificatii, de la cele mai ieftine la produse profesionale, cu un pret mai ridicat.

Un sistem de supraveghere video este compus din: camere de supraveghere pentru interior sau exterior, dispozitive de stocare si redare a imaginilor, un DVR + HDD, monitor, surse de alimentare pentru camere, cablu si alte accesorii. In cazul in care nu ai de acoperit o zona foarte mare, camerele de supraveghere wireless ar putea fi o solutie.

Sistemele profesionale de supraveghere de la acesti producatori ofera o calitate superioara a inregistrarilor, calitatea produselor fiind recomandata chiar de catre numele producatorilor: Hikvision, NEOvision, Envio, VEYO.

Comod.ro ofera, prin intermediul producatorului mondial Hikvision, tehnologia de inalta rezolutie TurboHD - HDTVI (High Definition Transport Video Interface). Tehnologia HDTVI integreaza semnalele video, audio si digitale.

Oferim o gama variata de produse dintre care: camere de supraveghere, sisteme de supraveghere, de asemenea oferim si consultanta in alegerea celei mai bune solutii pentru spatiul dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea