Stiinta & Tehnologie

#copii #telefon mobil #lego #alcatel

Alcatel Lego, telefon pentru copii

Alcatel Lego este un telefon produs de catre compania franceza Alcatel-Lucent.

Terminalul va avea o tinta sigura si anume copii. Compania nu a specificat carui segment de varsta se adreseaza telefonul.

Specificatii tehnice

Prea multe detalii tehnice ale telefonului nu au fost date publicitatii, dar Alcatel Lego va fi un candybar cu tastatura standard alfanumerica. Ecranul telefonului va fi mic si este posibil sa nu fie color, totodata rezolutia lui va fi modesta.

Asemenea jucariilor Lego, terminalul Alcatel va avea bucati colorate, ca tastatura sau D-pad-ul, care se pot atasa sau demonta de pe el. Totusi, nu se stie daca Alcatel chiar va denumi acest telefon Lego, pentru ca nu exista nici o licenta pentru aceasta denumire.

Alte detalii

Se mai zvoneste ca telefonul Alcatel Lego nu va avea camera foto . Conectivitatea maxima este posibil sa fie GPRS, iar telefonul nu va suporta decat efectuarea de apeluri si scrierea si trimiterea de mesaje scurte (SMS). Din pacate toate aceste detalii nu au fost inca confirmate.

In prezent, nu se stie cand Alcatel Lego va fi lansat pe piata, iar pretul nu a fost anuntat nici el. Este posibil ca terminalul sa fie mai intai prezentat in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 ce va avea loc in Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea