Stiinta & Tehnologie

#greseli seo #Edcora # evitare greseli #greseli

Agentia Edcora iti arata cele mai frecvente 10 greseli SEO si te invata cum sa le eviti

La ora actuala exista o cantitate impresionata de articole, tutoriale, ghiduri si filmulete pe YouTube care ne invata sa facem SEO. Gasesti materiale disponibile pentru orice stadiu de incepere a promovarii. Insa, oricat de simplu ar parea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul usor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experinta si de multa practica.

 

Promovarea SEO este un demers complex, ce implica multe aspecte si poate atrage in multe capcane pe cei care doresc sa obtina rezultate spectaculoase rapid, fara sa aiba rabdarea necesara sa aplice corespunzator fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea in cele ce urmeaza iti propunem atentiei cateva dintre greselile, cele mai des intalnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cat mai buna.

Greseala SEO #1. Datorita informatiilor disponibile pe internet unora li se poate parea ca promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de catre oricine, cu ceva cunostinte din surse autorizate si cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. intr-adevar, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, insa efienta lor este data si de experinta dobandita in timp. Tocmai de aceea, daca doresti o promovare eficienta, apeleaza la o firma specializata in realizarea de astfel de servicii.

Greseala SEO #2. Nu cauta si nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente si rapide. Rezultatele aplicarii unor strategii SEO eficiente se vad dupa cateva luni bune. Iar daca doresti obtinerea mai rapida a acestor rezultate iti faci iluzii. Unele campanii platite pot face minuni pe termen scurt, dar daca nu sprijini acest demers si cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid in momentul in care nu mai investesti acele sume de bani. La fel de adevarat este si ca promisiunile ce pot fi facute de unele agentii sunt exagerate. Nicio agentie de marketing nu poate garanta obtinerea unei poziti fruntase in clasament, fara sa treaca o anumita perioada de timp.

Greseala SEO #3. Lipsa unei auditari permenente a site-ului si a eficientei campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie sa inceapa cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizata si vazut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca macar o data la 6 luni sa realizezi un audit SEO al site-ului. Fara o masurare constanta a pozitiei si eficinetei aplicarii unor strategii, intregul demers este lipsit de sens.

Citeste articolul complet 10 greseli SEO si cum sa le eviti pe blogul SEO Edcora.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea