Stiinta & Tehnologie

Age of Empires III pentru telefoane mobile

Glu Mobile Inc. unul din distribuitorii numarul unu in lume de jocuri pentru telefoane mobile, s-a gandit sa faca o bucurie fanilor si sa lanseze jocul Age of Empires III.

Jocul original Age of Empires a fost dezvoltat de studiourile Ensemble si distribuit de Microsoft Game Studio. Suna minunat, dar partea proasta e ca, pentru moment, acest joc a fost lansat doar in America de Nord.

The New World

Age of Empires III Mobile, va duce jucatorii intr-o lume necunoscuta lor, a secolului XVII, in care vor trebuie sa descopere si sa exploreze. Fiecare utilizator isi va construi cetati si va incepe campanii de cucerire de colonii rivale pentru a creea cel mai mare si mai puternic imperiu.

Unul dintre lucrurile pe care versiunea pentru telefoane mobile a jocului ii va pune pe americani sa le faca este sa apere Malta de atacurile Imperiului Otoman. Nu stiu cati dintre ei isi vor dar seama ca fac acest lucru, dar macar pot sa lupte.

Features to kill

Totodata, acest joc vine cu multe caracteristici, dintre care: locatie buna cuprinsa intre Europa de Vest si Impreriul Otoman, RTS (Real Time Strategy) autentic , "prequel" al jocului original pentru PC Age of Empires III, joc foarte similar cu cel pe care il gasesti si pe PC, controale intuitive si doua moduri de joc: Skirmish si Campaign .

Multi dintre criticii de joc si-au spus deja parerile si pentru moment toata lumea pare fericita, jocul primind si premiul PocketGamer Silver: "In sfarsit gamerii pe telefoane mobile primesc o versiune decenta a jocului Age of Empires. La cat de bine se prezinta, ajugi sa te joci cateva saptamani cu el".

Toate bune si frumoase la americani, speram ca Europa sa primeasca si ea cat de curand jocul.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea