Stiinta & Tehnologie

#rca #asigurare

Afla ce reduceri poti obtine la RCA

Companiile de asigurari au inceput perioada promotiilor pentru . -ul poate fi ieftin cu pana la 25%.

Promotiile asiguratorilor si implementarea sistemului bonus-malus duc la reduceri speciale la sfarsit de an pentru soferii care trebuie sa cumpere RCA.

Pensionarii, bugetarii si soferii cu deficiente locomotorii primesc cele mai mari reduceri la .

BCR Asigurari ofera cuplurilor de bugetari o reducere de 25% la RCA . Daca numai asiguratul este , acesta va beneficia de o reducere de numai 15%.

Allianz-Tiriac ofera o reducere de 15% persoanelor fizice care incheie RCA pentru o perioada de 12 luni pana pe 31 ianuarie 2011.

Alte companii ofera reduceri de 10% pentru persoanele care au in intretinere un copil minor, de pana la 25% pentru pensionari si de pana la 50% pentru soferii cu deficienta locomotorie.

La polul opus, cea mai scumpa se vinde in orasele mari si mai ales in Bucuresti.

"In general, RCA pentru locuitorii oraselor aglomerate este mai scump cu 5-10% decat pentru cei din comune, dar nu toate companiile aplica aceasta regula. Probabil ca in Bucuresti se vinde cel mai scump RCA", a explicat, pentru Gandul.info, Norbert Simpf, director executiv al brokerului care administreaza portalul de asigurari on line www.netas.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea