Stiinta & Tehnologie

#mobile #dual sim #allview p4 alldro #smartphone dual sim

Afla cat va costa Allview P4 Alldro, primul smartphone dual SIM romanesc cu ecran Super AMOLED Plus!

Allview a oferit recent detalii despre noul sau model dual SIM. Este vorba despre Allview P4 Alldro, primul smartphone dual SIM produs in Romania care vine echipat cu ecran Super AMOLED Plus.

Potrivit Mobilissimo.ro, pretul unui astfel de telefon va fi de 1.299 lei. Smartphone-ul este disponibil pe alb sau negru si are un design asemanator cu Samsung Galaxy S II. Telefonul are o grosime de 9,8 milimetri si cantareste 118 grame. Ecranul sau are rezolutia de 480 x 800 pixeli.

Allview P4 Alldro ruleaza sistemul de operare Android 4.0 ICS si permite personalizarea icoanelor. Procesorul folosit este Cortex A cu frecventa de 1 Ghz, iar memoria RAM este de 512 MB.

Dispozitivul se poate lauda cu o memorie flash de 2 GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Allview P4 Alldro vine la pachet cu o baterie Li-Ion de 1600 mAh si are preinstalat antivirusul Bitdefender Mobile Security.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea