Stiinta & Tehnologie

#smartphone #Sony Xperia Z1 #pret Xperia Z1

Afla cat costa noul Sony Xperia Z1!

Cel mai nou smartphone de la Sony, Xperia Z1, a fost lansat la Berlin fara prea mari surprize fata de informatiile neoficiale care au circulat in ultima perioada pe internet. Noutatea vine de la retailerii online, care au afisat deja preturile pentru terminalul cu o camera foto de aproape 21 de megapixeli.

Potrivit GSM Arena, retailerul britanic Clove il vinde pe Sony Xperia Z1, cunoscut si sub numele de Honami, cu un pret de 564 de lire sterline (TVA inclus), primul stoc urmand sa fie disponibil incepand cu 16 septembrie.




Negri Electronics il comercializeaza pe Honami cu 730 de dolari si anunta ca il va primi in stoc pe data de 20 septembrie, in timp ce in Germania, pretul a fost confirmat la 650 de euro, insa nu se mentioneaza disponibilitatea.

Sony Xperia Z1 are o camera foto impresionanta (20.7 megapixeli) si beneficiaza, totodata, de un display generos de 5 inchi (rezolutie full HD de 1080 x 1920 pixeli). Terminalul ruleaza sistemul Android 4.3 Jelly Bean si se bazeaza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 800.

Sursa foto: reviews.cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea