Stiinta & Tehnologie

Adevarul despre Dacia Logan 4x4

Informatiile despre iminenta aparitie a unei Dacia 4x4 suscita din ce in ce mult interesul publicului, ales ca Renault a confirmat existenta unui astfel de proiect. Ultimele poze-spion realizate in Finlanda sunt insa departe de a dezvalui prea mult din viitorul model.

Pe 1 aprilie, unul dintre cele mai cunoscute site-uri dedicate fanilor automobilelor, worldcarfans. com , a publicat o serie de fotografii-spion , realizate de AUTOMEDIA - cea mai activa agentie de acest din lume -, cu un model Dacia Logan aflat in teste in Finlanda.

Locatia este utilizata frecvent de producatorii europeni de automobile pentru a testa prototipurile in conditii de iarna, din simplul motiv ca acolo se regasesc in orice sezon zapada si gerul, doua obstacole pe care le au de intampinat autoturismele in viata reala. Cei de la World Car Fans au considerat necesar sa insoteasca respectivele fotografii si de un (computer generated image) realizat in-house, impreuna cu unele consideratii ale autorului referitoare la acest subiect.

Site-urile romanesti specializate in stiri auto au preluat articolul, unele traducandu-l -a- mot , fara a filtra informatiile imprecise, si au ales pentru a ilustra articolul doar simularea pe calculator a celor de la WCF, una extrem de nereusita, nerealista si apropiata de penibil in materie.

Cititorii, unii neavertizati, altii needucati, au inteles ca frankenstein-ul de pe site-uri ar putea fi noul Logan 4x4. Au existat insa si publicatii care au publicat pozele-spion sustinand ca masina din imagine este viitorul Logan. Si nimeni n-a mai inteles nimic. (Cititi continuarea in Saptamana Financiara)

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.