Stiinta & Tehnologie

#artface #kddi #trei ecrane lcd #animatii

Actface, terminalul cu ecran triplu

Telefonul mobil cu trei ecrane a fost conceput de operatorul de telefonie mobila japonez .

Numele modelului este Actface si in prezent este doar un concept, dar unul care exista.

Cu display triplu

Telefonul mobil Actface este un cu . Primul este cel exterior, dar spre deosebire de alte mobile, ecranul este la fel de mare ca toata suprafata capacului.

Al doilea si al treilea ecran sunt interioare , unul pozitionat pe suprafata unde normal se gaseste display-ul unui clamshell , iar ultimul este pozitionat sub tastatura si D-pad.

Atunci cand utilizatorul apasa o tasta, ecranele terminalului incep sa afiseze diferite animatii .

Nu exista detalii concrete

Detaliile despre acest terminal nu sunt prea multe, Actface fiind prezentat in cadrului unui show realizat de KDDI . Se mai stie totusi ca modelul mai are si camera foto .

Desi doar in stadiul de proiect se prea poate ca sa devina realitate, operatorul de telefonie si subsidiarul AU Design Project reusind de ceva ani sa scoate pe piata terminale ceva mai ciudate.

Odata cu aparitia acestui concept de telefon mobil au rasasit si zvonurile despre un model cu patru ecran LCD . Acestea pot afisa animatii sau imagini, iar posibilitatile de personalize a unui asemenea terminal ar fi nelimitate.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea