Stiinta & Tehnologie

#vanzatori particulari #achizitie masini #dealeri auto #masini rulate

Achizitia de masini rulate - De la vanzatori particulari sau dealeri auto?

Achizitia de masini rulate este cu siguranta avantajoasa din punc de vedere financiar, si multi romani opteaza pentru aceasta solutie. Putini se intreaba insa care sunt cele mai potrivite cai de a achizitiona masini rulate: dealerii autorizati, sau vanzatorii particulari?

Am facut o selectie a avantajelor achizitiei de masini rulate si a beneficiilor pe care le aduce cumpararea prin intermediul dealerilor specializati: informati-va corespunzator cu privire la cele mai avantajoase solutii pentru cumparatori.

Beneficiile achititionarii unei masini rulate

Fata de varianta pentru vanzatorii particulari, solutia achizitiei de la dealerii auto atrage numeroase avantaje pentru cumparatori, intre care cele mai importante sunt:

Evitarea deprecierii- Este un lucru stiut ca odata ce o masina noua este achizitionata, valoarea sa se depreciaza imediat. In primii sai doi ani ulteriori achizitiei, o masina noua pierde aproximativ 30% din valoarea sa initiala. Daca va decideti sa vindeti masina noua la cativa ani dupa ce ati cumparat-o, veti pierde mai multi bani la re-vanzare decat ati face-o daca ati fi cumparat o masina second hand.

Pretul- Daca deprecierea masinii este inamicul numarul unu atunci cand cumparam o masina noua, in situatia achizitiei unei masini rulate aceasta functioneaza in avantajul cumparatorului. In fond, nu exista o mare diferenta intre o masina noua si o masina cu doi ani vechime: prin cumpararea unei masini noi veti plati cu pana la 30% mai mult decat pentru o masina sh, ceea ce poate reprezenta o suma considerabila pe care o platim doar pentru aspectul si mirosul de produs nefolosit.

Puteti sa economisiti si mai multi bani daca sunteti dispus sa cumparati masini rulate cu kilometraj mai ridicat: exista modele numeroase de vehicule care pot fi folosite fara probleme pentru inca cativa ani, desi au un kilometraj ridicat.

O mai mare arie de selectie- Fiindca masinile rulate sunt mai ietine decat masinile noi, cumparatorii de vehicule auto second hand beneficiaza de o mai mare arie de selectie a masinii pe care va permiteti sa o cumparati. In alte cuvinte, in loc ca masina dorita sa ramana un vis, devine o posibilitate reala. Cand vine vorba de masini rulate, vechiul proverb “cine cauta, gaseste” este intru totul valabil. Intr-un parc auto de incredere se gasesc masini grozave la preturi accesibile, astfel ca cei interesati de achizitia vehiculelor rulate beneficiaza si din punct de vedere al pretului, si in privinta varietatii de optiuni.

Economii de bani pentru asigurare- Achizitia unei masini rulate se traduce in economii considerabile cu costurile de asigurare. In cazul in care masina dvs. valoreaza de 10 ori mai putin decat asigurarea, probabil ca nu merita o asigurare cuprinzatoare.

Avantajele achizitiei de la dealeri auto

Vehicule certificate- Vehiculele achizitionate de la dealeri specializati trec prin inspectii mecanice si cosmetizari riguroase inainte de a fi re-puse in vanzare. Mai mult decat atat, astfel de masini rulate sunt adesea acoperite de garantii care depasesc termenii originali din fabricatie. Atunci cand achizitionati de la un dealer calificat, eeste posibil sa aveti parte de protectie legala suplimentara, asa cum sunt garantiile de vandabilitate.

Servicii suplimentare- Dealerii auto vor propune clientilor diverse servicii suplimentare, pe care un vanzator particular nu le poate oferi. Servicii precum schimbari gratuite de ultei, vouchere si alte beneficii pot face mai inspirata alegerea pentru o masina cumparata de la dealerul auto.

O negociere mai avantajoasa- Experienta negocierii poate fi mai usoara cu dealer-ul auto, deoarece pentru acesta, spre deosebire de vanzatorul particular, vanzarea masinii este doar o tranzactie, pe cand in cazul vanzatorului particular poate interveni si atasamentul emotional pentru masina pe care doriti sa o cumparati.

Posibilitate de finantare- Chiar si cei care nu dispun de suma integrala necesara achizitiei de masini rulate pot capata masina dorita prin intermediul optiunilor de credit auto sau leasing auto, optiune pe care vanzatorii particulari nu o pot oferi. Exista dealeri auto care au oferte avantajoase pentru creditare si leasing, cu dobanzi zero sau posibilitate de cash-back.

Unde se gasesc cele mai fiabile masini rulate?

In parcul auto din Galati, la Autogeist, veti gasi mai mult de 100 de masini rulate de vanzare, in stare buna de functionare si cu actele corespunzatoare. Masinile aflate aici indeplinesc cele mai exigente criterii de selectie: obtine informatii suplimentare si raspuns la eventuaele nelamuriri la 0236.449.018, sau la office@autogeist.ro.

Obtineti in scurt timp actele de cumparator si cheia masinii pe care ati dorit-o, si iesiti numaidecat la drumuri si la plimbare. La Autogeist aveti garantii serioase, si va bucurati de masini rulate cu kilometraj redus si mai ales de calitatea verificata.

Dezlantuie spiritul tau auto cu Autogeist!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea