Stiinta & Tehnologie

#seat #leon #concept

Acesta este noul Seat Leon?

Un interviu al televiziunii catalane TV3 lasa sa se observe in planul indepartat al biroului directorului Seat schitele unei compacte. Sa fie aceasta noua generatie Leon ?

Canalul catalan < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de televiziune TV3 a prezentat in cadrul unui interviu realizat la Martorell, centrul de comanda al celor de la Seat, posibilele prime schite ale conceptului din care se va naste viitorul Seat Leon. Desi scopul interviului cu directorul Seat era legat de viitorul uzinei de la Martorell, care va produce incepand cu 2011 viitorul Audi Q3 , cateva desene din biroul acestuia ar putea da indicii despre viitoare linii ale noii generatii Leon.

Desi este foarte probabil ca imaginile sa fi fost lasate dinadins in spatele biroului, este foarte clar ca acestea reprezinta liniile unui concept sau ale unui model de serie de segment compact care va fi lansat in viitorul apropiat. De ce este vorba de Leon? Pentru ca noua generatie este programata pentru aparitie in maxim un an (in toamna, la Salonul Auto de la Paris, sau in primavara lui 2011 la Geneva), iar forma finala a designului exterior ar fi trebuit deja finalizata in birourile designerilor condusi de Walter De' Silva. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Pana la confirmarea sau infirmarea oficiala, aparitia "accidentala" a schitelor in filmul interviului prezentat de TV3 ramane prima dovada a faptului ca Seat pregateste pentru noul Leon linii de design extrem de agresive.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea