Stiinta & Tehnologie

#abarth #romania #showroom #fiat

Abarth vine in Romania in primavara

Brandul sportiv se va lansa oficial in Romania in primavara acestui an. Group, importatorul oficial al marcii, va deschide in curand si un showroom dedicat in Bucuresti.

Fanii modelelor sportive din tara noastra se vor putea bucura din aceasta primavara de un nou brand dedicat performantei. Este vorba despre divizia sportiva Abarth , a celor de la Fiat, care va debuta in Romania lunile urmatoare sub umbrela grupului AutoItalia , primul importator din reteaua internationala, formata pana in prezent doar din reprezentante oficiale ale producatorului.

Romanii se vor bucura in curand si de un showroom dedicat, ce urmeaza a fi deschis tot in primavara in Piata Presei Libere , in noua cladire City Gates. Pana cand panglica va fi taiata oficial, fanii "Scorpionului" vor putea sa se inscrie in baza de date si in comunitatea Abarth Romania prin accesarea site-ului 1.4 16v Turbo T-jet de 135 de cai, Abarth 1.4 16v MAir de 170 de cai si Abarth 695 1.4 Turbo Tributo in variantele de 165 si 180 de . Nu vor lipsi nici modelele pentru raliu, mai exact Abarth 500 Assetto Corse - Trofeo, Abarth 500 Rally - N Group si bineinteles Abarth 500 Rally - R3T Group.

Alaturi de toate acestea, showroom-ul va gazdui si kituri de tuning, accesorii pentru masini dar si obiecte si materiale promotionale.

Odata cu lansarea brandului Abarth, AutoItalia isi largeste portofoliul detinut in Romania: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Bikes, Ssang Yong si Segway .

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea