Stiinta & Tehnologie

#android #smartphone #Facebook Home

7 telefoane pe care va rula Facebook Home

Noua interfata Facebook Home pentru Android aduce o integrare puternica a retelei sociale in sistemul de operare al smartphone-ului. Pentru primul val, au fost anuntate 7 telefoane pe care va rula Facebook Home.

Lansarea aplicatiei Facebook Home a fost programata pentru data de 12 aprilie, iar utilizatorii telefoanelor compatibile o vor instala rapid din Google Play.

Telefoane HTC cu Facebook Home

"Vedeta" lansarii Facebook Home este noul HTC First, dar reteaua sociala va asigura interfata Android si pentru mai multe telefoane ale companiei: HTC One, HTC One X si HTC One X+.

Telefoane Samsung cu Facebook Home

Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy Note 2 vor fi primele gadgeturi Samsung compatibile cu Facebook Home, dar si noul Samsung Galaxy S4 va rula aplicatia retelei sociale.

Noutatile Facebook Home

Cele mai importante noutati ale interfetei de Android sunt: Cover Feed, care inlocuieste poza de fundal din Home Screen cu fotografii din News Feed si Chat Heads, o aplicatie care va anunta utilizatorul cu privire la mesajele noi din Facebook chiar si in timp ce utilizeaza o alta aplicatie.





Facebook Home va fi disponibila si pe alte smartphone-uri si tablete abia peste cateva luni.

Sursa foto: electronista.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea