Stiinta & Tehnologie

#iphone #smartphone #baterie iphone # cum sa prelungesti

4 cai simple de a prelungi durata de viata a bateriei unui iPhone

Stii deja ca durata de viata a bateriei unui iPhone nu este atat de grozava pe cat ti-ai fi dorit sa fie. Iata 4 sfaturi simple prin care te poti bucura mai mult timp in fiecare zi de functionalitatea smartphone-ului tau Apple.

1. Opreste luminozitatea automata si scade intensitatea luminii ecranului. Lumina ecranului este vinovatul principal pentru consumul bateriei. Pentru a te folosi mai mult timp de serviciile iPhone-ului tau, seteaza intensitatea luminii ecranului la un nivel cat mai scazut. Totodata, este bine sa dezactivezi si optiunea de luminozitate automata.

2. Opreste egalizatorul. Egalizatorul iti permite sa faci reglaje fine la sunet atunci cand asculti muzica, insa este si un mare consumator de baterie. Pentru a-l opri, intra in Setari, Muzica, iar de aici in EQ.

3. Transfer de date mai rar. Daca ti-ai setat optiunea de a primi e-mail-urile la fiecare 15 minute, ar fi cazul sa reconsideri aceasta alegere. Opteaza pentru un transfer de date mai rar, din ora in ora, sau chiar atunci cand doresti tu asta, prin setarea "manual".

4. Inchide Wi-Fi-ul si Bluetooth-ul. Daca nu vrei sa faci schimb de date cu cineva sau nu te afli in perimetrul unei retele wireless, atunci inchide aceste doua optiuni consumatoare de baterie. Activeaza-le numai la nevoie!

Foto:absinthejailbreak.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea