Stiinta & Tehnologie

#facebook # retele socializare #instructables #care2 #foodie

3 retele de socializare mai bune decat Facebook

Daca renunti la contul tau de Facebook, nu inseamna ca vei fi privat de orice forma de socializare online, ci doar ca te vei scuti de postarile cu pisici, bebelusi si vacante "all inclusive" pe care le posteaza prietenii tai.

Un studiu realizat de Universitatea din Viena dezvaluie ca 46,8% dintre utilizatorii Facebook s-au gandit sa isi stearga contul, insa nu au avut curaj sa o faca. Daca si tu te numeri printre ei, ar trebui sa te orientezi catre retelele de socializare de nisa, care sa corespunda intereselor tale.

Iata ce retele de socializare sunt mai utile decat Facebook:

Instructables

Aceasta este o retea de socializare pentru cei pasionati de activitatile care ii ajuta sa isi repare sau sa isi redecoreze locuinta cu investitii minime. Aici poti gasi si uploada tutoriale despre proiecte pe care le poti face singur/a, pentru a imbunatati aspectul casei tale.

Care2

Care2 este o retea de socializare destinata persoanelor care isi doresc sa schimbe cursul social media. Aici, te poti implica in lupta pentru a sustine diverse cauze caritabile, politice sau sociale.

Foodie

Foodie e o retea sociala pentru bucatari sau pentru cei pasionati de arta gastronomiei. Aici poti gasi fotografii ale preparatelor, retete si chiar recenzii ale restaurantelor.

Sursa foto: thewebsiteguys.co.nz

[[SinzianaPatru]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea