Stiinta & Tehnologie

#fitness #gadgeturi fitness #fitness CES # TechnoGym #bratara June #Babolat Play #racheta tenis #banda alergare

3 gadgeturi de fitness de la CES 2014

Gadgeturile dedicate fitnessului si monitorizarii starii de sanatate se numara printre vedetele de la Consumer Electronic Show 2014 din Las Vegas (CES).

De la banda de alergat care poate fi controlata cu ajutorul Google Glass, bratara care iti spune cat timp sa stai la soare si racheta care iti inregistreaza performantele sportive, iata cele mai interesante trei gadgeturi de la editia de anul acesta a CES.

1. TechnoGym

TechnoGym este o banda de alergare care face pereche cu celebrii Google Glass. Cand utilizatorul poarta ochelarii, banda accepta comenzi vocale, afiseaza date despre sesiunea de alergare si permite chatul video cu un antrenor personal, scrie Mashable.

2. Bratara June

June este o bratara inteligenta, foarte sic, destinata femeilor, care le avertizeaza pe acestea atunci cand au stat prea mult la soare. Se conecteaza cu o aplicatie la dispozitivele iOS si afiseaza datele privind expunerea la razele ultraviolete.

3. Racheta de tenis Babolat Play

Babolat Play este o racheta de tenis echipata cu un senzor care colecteaza date despre performantele jucatorului. Acest senzor se afla pozitionat la baza manerului, iar dupa joc, utilizatorul trebuie sa sincronizeze racheta la un dispozitiv iOS sau Android prin Bluetooth sau prin cablu USB la calculator si imediat vor aparea datele privind felul in care a jucat.




Sursa foto: says.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea