Stiinta & Tehnologie

#camera foto #sms #Windows Phone Portico #conexiune

3 functii excelente oferite de noul update Windows Phone "Portico"

Utilizatorii de Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820 vor beneficia in curand de un update la sistemul de operare Windows Phone. Lansat cu numele de cod "Portico", noul update aduce 3 functii excelente care lipseau pana acum de la smatphone-urile WP.

Lansat mai intai in SUA, Windows Phone "Portico" este acelasi update care a sosit in luna decembrie 2012 pe HTC Windows Phone 8X si va fi disponibil treptat in intreaga lume pana in luna martie cel tarziu.

Conexiune Wi-Fi si cu ecranul inchis

Cele mai noi telefoane Nokia Windows Phone vor include in curand si o optiune de a lasa conexiunea Wi-Fi pornita si atunci cand ecranul telefonului este inchis. Pana acum, telefonul intrerupea automat conexiunea la inchiderea ecranului.

Optiune de trimitere SMS la respingerea apelurilor

Functia prezenta la iPhone 5 si numeroase telefoane Android soseste si pe Windows Phone. Utilizatorii de Nokia Lumia 820 si 920 vor avea la dispozitie o optiune directa atunci cand resping un apel: scrierea unui SMS catre persoana care i-a apelat.

Functionalitate imbunatatita a camerei foto

Nokia Lumia 920 are deja o camera foto excelenta, cu lentila Carl Zeiss si tehnologia PureView. Noul update creste claritatea imaginilor facute la lumina naturala.

Sursa foto: Pclabs.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea