Stiinta & Tehnologie

#utilizatori iPhone X # iphone x

3 categorii urbane de utilizatori de iPhone X

Sa ai un iPhone X reprezinta mai mult decat o experienta absolut uimitoare, la fiecare utilizare, ci si un statut social aparte, generat de coolness-ul pe care afisarea unui device Apple il ofera celui care il poarta. iPhone X este noul flagship lansat in iarna anului trecut, fiind un telefon aniversar ce a marcat 10 ani de la lansarea primului iPhone, in 2007.

 

Cine sunt cei care si-ar cumpara fara sa clipeasca un iPhone X sau care poate deja il au de cateva luni bune si acum asteapta cu nerabdare lansarea urmatorului flagship? Despre 3 categorii urbane de utilizatori iPhone X vom vorbim chiar acum:

Tanarul antreprenor

De ce? Pentru ca prima impresie conteaza intotdeuna, de aceea, este extrem de important sa te prezinti cu un iPhone X de la Apple la o intalnire cu un grup de potentiali investitori sau cu un client urias pe care il vrei cu ardoare in portofoliu. Sa ai intotdeauna un telefon mobil de ultima generatie nu este doar despre cum percepi tu tehnologia 2.0, ci este mai degraba despre cum vrei sa te vada altii, ca o rotita a unei lumi aflate intr-o continua miscare: lumea afacerilor.

Tipul cool

Tipul cool este o categorie aparte de utilizator iPhone X, pentru ca isi cumpara intotdeauna cele mai noi device-uri, doar “to make a point”. Ar fi dispus oricand sa isi cumpere ultimul model de Adidas Yeezy fara sa clipeasca, pentru ca el stie foarte bine ca nu poarta doar “o pereche de adidasi”, ci incalta un mix real de coolness, prospetime si atitudine urbana. Exact acelasi lucru urmareste si de la un iPhone X, pentru ca nimic nu este astazi mai pregnant ca un iPhone de ultima generatie in cultura urbana, atunci cand vine vorba de device-uri smart.

Programatorul iOS

Liniile de cod trebuie sa fie testate, iar daca vorbim despre o aplicatie pentru iOS, programatorii pe acest sistem de operare vor avea nevoie intotdeauna de ultimele device-uri pentru a testa aplicatiile la care lucreaza. Pentru ca sistemul de operare de pe iPhone 4 nu mai poate sustine aplicatiile pentru iOS din 2018, programatorii prefera iPhone X sau iPhone 8, sau chiar iPhone 8 Plus.

Pentru a ramane relevant ca programator, trebuie sa fii mereu constient de faptul ca un astfel de job presupune un proces de invatare perpetuu. Asadar, device-urile sunt cele de pe care poti testa cel mai bine aplicatiile destinate unui anumit sistem de operare, iar cand vine vorba de iOS, un flagship Apple este cea mai buna varianta de lucru.

Iata 3 categorii urbane de utilizatori iPhone X, unul dintre cele mai asteptate si intens discutate telefoane Apple ai ultimilor ani. Daca vrei sa iti cumperi acest smartphone, o poti face online, intrand chiar acum pe f64.ro. iPhone X prezinta o serie de caracteristici inovatoare, de care te vei bucura oricand, pentru siguranta si confortul tau: ecran ce se intinde pe toata suprafata telefonului, recunoastere faciala, procesor bionic A11, fotografii excelente, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Mai multe despre acest telefon poti afla chiar de pe f64.ro

Sursa foto: apple.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea