Stiinta & Tehnologie

#viata activa #accesorii smart #smartphone #stil de viata

3 accesorii smart, ideale pentru un stil de viata activ

Tot mai multe persoane isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos si incearca sa gaseasca un echilibru intre taskurile zilnice si viata de familie, precum si sa gaseasca mai mult timp pentru activitatile preferate. Producatorii vin in intampinarea oamenilor cu produse smart, ideale pentru cei care isi doresc un stil de viata mai activ. Daca esti fan Samsung, atunci trebuie sa stii ca acestia au lansat de curand trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge.

Gear Fit2

Lansata in luna iunie, noua bratara smart, Gear Fit2, te ajuta sa iti determini progresul prin antrenamente, notificari si provocari gandite pentru a te motiva si a pastra un tonus fizic sanatos. Oferind o imagine holistica a intregii activitati, Gear Fit2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci si nivelul de stres al organismului si obiceiurile de somn, ceea ce duce la o intelegere si o gestionare mai buna a modului tau de viata.

GPS-ului integrat iti permite sa renunti la orice alt dispozitiv si sa te concentrezi pe antrenamentul tau, timp in care senzorii masoara cu acuratete orice tip de antrenament: alergare, ciclism, yoga, Pilates, genuflexiuni, fandari sau abdomene.

Samsung Gear Fit 2 este disponibil la partenerii Samsung, in culorile Pink, Blue si Dark Grey.

Gear IconX

Fara a mai avea nevoie de cabluri, castile cu design unic, Gear IconX, iti ofera libertatea de a lasa telefonul acasa in timpul antrenamentelor, dar si posibilitatea de a asculta muzica preferata.

Gear IconX nu este doar un player de muzica (fiecare casca are o memorie de 4GB), ci si un dispozitiv cu GPS integrat care poate masura bataile inimii si care te poate motiva in timpul exercitiilor fizice prin ghidul vocal integrat. Castile Gear IconX vor fi disponibile de la sfarsitul lunii iulie, la partenerii Samsung.

Gear 360

Pe langa cele doua produse dedicate fitness-ului, Samsung a prezentat si camera Gear 360, oferind un mod nou de a inregistra, crea si distribui materiale foto-video cat mai creative.

Gear 360 iti ofera posibilitatea de a face cel mai inedit selfie, cuprinzand mai mult decat poti vedea in jurul tau. Cu cele patru moduri ale camerei (video, foto, time lapse video si looping video), poti capta peisaje mult mai vii prin filmarea 360°. Te poti conecta prin telefonul tau Samsung (Galaxy S6 sau modele mai noi) si poti distribui fotografiile si videoclipurile pe Facebook, YouTube, Twitter si Google Street View.

Camera Gear 360 va fi disponibila in ultimul trimestru al anului, la partenerii Samsung.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea