Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #volkswagen passat bluemotion #consum #benzina

2457 kilometri cu un singur plin! Volkswagen Passat BlueMotion

Noul volkswagen passat BlueMotion a atins un record mondial , parcurgand aproape 2500 km fara nici o oprire pentru alimentare.

Redactorii Sunday Times au hotarat sa testeze consumul mic al noului model Volkswagen, asa ca i-au facut plinul si au pornit la drum din regiunea Kent, Marea Britanie.

Passat BlueMotion i-a dus pe englezi pana in sudul Frantei, parcurgand o distanta totala de 2457 km, cu o viteza medie de 72 km/h.

Modelul testat de englezi, cel de 1,6 litri TDI, a stabilit astfel un nou record mondiat. Oficialii Guinness World Records au certificat faptul ca aceasta a fost cea mai lunga distanta parcursa de o masina de serie cu un singur plin, potrivit Ziarul Financiar.

Porsche Romania, importatorul general al marcilor Porsche, Audi, Volkswagen, Skoda si Seat, a lansat in tara noastra modelul Volkswagen Passat BlueMotion, la preturi cuprinse intre 18.400 si 19.400 euro, sume care nu includ TVA.

Volkswagen Passat BlueMotion poate fi achizitionat in varianta cu motor de 1,9 litri, care dezvolta 105 de CP, cu un cuplu maxim de 250 Nm. Autoturismul are un consum de carburant de 5,1 litri de motorina la 100 km pentru berlina, si de 5,2 litri de motorina pentru versiunea break.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea