Stiinta & Tehnologie

#romania #forza rossa #ferrari 458 italia

15 romani au comandat Ferrari 458 Italia

15 cumparatori romani si-au comandat cel mai nou supecar Ferrari, in ultima luna.

Modelul 458 Italia , care costa 200.000 de euro, a inregistrat pana acum comenzi din partea a 15 romani, desi plafonul alocat anul acesta de compania Forza Rossa , importatorul Ferrari pe piata locala, fiind de numai 11 unitati.

Forza Rossa a inceput sa primeasca comenzi pentru modelul ferrari 458 italia din a doua parte a lunii februarie, potrivit lui Ion Bazac , seful reprezentantei.

In privinta livrarilor, Bazac a declarat pentru Capital ca "prima livrare Ferrari in Romania va avea loc in doua saptamani, in perioada 15-20 martie". Perioada de asteptare difera in functie de model, insa "un minim ar fi de 6 luni, iar un maxim de 14 luni pentru modelele 458 Italia", a adaugat Bazac.

Forza Rossa a comercializat, anul trecut, in tara noastra 25 de modele Ferrari: Scuderia Spider - 4 unitati, 599 GTB - 6 unitati, Scaglietti One to One - 3 unitati, California - 9 unitati, F430 - 3 unitati.

Importatorul a refuzat insa, anul trecut, in jur de 20 de potentiali clienti pentru "modul ostentativ in care isi afisau banii".

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea