Stiinta & Tehnologie

# danco vision # performante online #performate #online

15 ani de performante in online

Danco Vision este lider pe piata serviciilor digitale full 360, depasind 1 milion de euro cifra de afaceri in 2020.

 

 Danco Vision, agentie interactiva 3600 care ofera servicii integrate de web design, SEO si marketing online, marcheaza aniversarea a 15 ani de activitate, depasind 1 milion de euro cifra de afaceri.

Cu venituri care aproape s-au dublat an de an, din momentul in care Danco Vision a inceput sa ofere servicii full 3600, depasirea pragului psihologic de 1 milion de euro in 2020 este cu atat mai importanta cu cat ea s-a produs la finalul unui an economic dificil, marcat de pandemia de COVID-19.  Proiectele de web development contribuie cel mai mult la veniturile agentiei, urmate de cele derulate in departamentele de SEO si Digital Marketing.

De asemenea, cifrele proaspat primite din Q1 al anului 2021 demonstreaza continuarea si chiar accentuarea trendului ascendent, cifra de afaceri a Danco Vision pe primele trei luni ale acestui an fiind de peste 450.000 Euro, reprezentand aproape jumatate din cifra de afaceri a intregului an 2020.

„Astazi, Danco Vision se pozitioneaza ca un leader in domeniu. Cunosc bine aceasta piata si pot spune ca nu mai exista o agentie in Romania care sa furnizeze acest nivel de servicii 360, cu 15 ani de experienta in online, cu clienti din toate industriile, cu o echipa perfecta, formata din oameni cu ani de experienta si tineri entuziasti. Fara falsa modestie, suntem greu de egalat la capitolele calitate, flexibilitate si viteza de livrare”, spune Daniel Ionescu, fondator si CEO Danco Vision.

Evolutia agentiei in cei 15 ani a fost una organica. Pornita in 2006 din pasiune pentru web design, povestea Danco Vision a trecut prin toate etapele de crestere si maturizare ale unui business. Serviciile initiale de web design si SEO au adus primii clienti si au contribuit la brand awareness-ul agentiei. Proiectele reusite au atras altele, portofoliul s-a extins si s-a diversificat, atragand nume importante, precum Tarom, Cora, Ernst&Young, PwC, s.a.m.d.

Cu experienta acumulata in perioada crizei economice din 2008, Danco Vision a trecut la nivelul urmator in 2015, odata cu lansarea #DigitalU, agentie de marketing digital. Cu un pachet complet de servicii digitale, Danco Vision a devenit agentie full 3600, atacand concomitent pietele internationale. Proiectele externe au crescut ca numar, in prezent peste 60% din revenue fiind generat de clienti din America de Nord, America de Sud, Asia si Europa.

„Danco Vision a invatat multe din colaborarile cu clienti straini, iar clientii nostri din Romania beneficiaza acum de tot know-how-ul nostru, respectiv de o experienta completa de nivel international, insa la preturi corecte, calibrate pietei locale”, subliniaza Daniel Ionescu.

Portofoliul de clienti a crescut constant, Danco Vision acordand o atentie deosebita retentiei acestora, prin oferirea de noi servicii. In prezent, peste 20 de servicii diferite sunt asigurate de 6 departamente. O echipa de peste 40 de oameni valorosi si entuziasti sta in spatele fiecarui proiect reusit, livrat celor peste 1000 de clienti pe care Danco Vision i-a avut in cei 15 ani.

„Valorile care stau la baza Danco Vision sunt: calitatea, performanta, inovatia, pasiunea, echitatea, iar acestea ne-au ghidat mereu. Am luat decizii pornind de la acest set de valori si, datorita lor, am ajuns unde suntem acum. Principiul de baza este sa nu ne oprim niciodata din invatat. Invatam de la concurenta, de la clienti, invatam de la oamenii din echipa si chiar de la candidatii care vin la un interviu. Acumulam cunostinte si devenim mai performanti pe zi ce trece”, mai spune fondatorul Danco Vision.

Obiectivele agentiei pentru acest an sunt dublarea cifrei de afaceri, de la 1.1M Euro la peste 2.2M Euro, servicii SEO cu abonamente premium de peste 20.000 de Euro/luna, generarea de revenue-uri de peste 100M Euro pentru clienti si dublarea numarului de clienti pe pachetele de servicii full 3600. Un target important este si cresterea echipei agentiei la 55 de angajati si colaboratori. Pe plan international, prioritatea este cresterea portofoliului de proiecte in America de Nord si Europa. Danco Vision urmareste consolidarea pozitiei de go-to agency in ceea ce priveste serviciile de SEO din industria de iGaming. Pe termen lung, va continua asimilarea tendintelor pietei online, integrarea acestora in portofoliul de servicii si continuarea imbunatatirii calitatii livrabilelor si a interactiunii cu clientii.

Sursa foto: dancovision.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea