Social

#accident #metrou #bucuresti

Un vagon de metrou a sarit de pe sina in Bucuresti

Un vagon de metrou a deraiat , miercuri seara in Bucuresti, intre statiile Piata Unirii si Timpuri Noi. Nu au fost inregistrate victime.

Roata unei garnituri de tip vechi a cazut de pe linie, iar ultimul vagon a deraiat. Trenul s-a oprit in tunel, in apropiere de statia Timpuri Noi.

Dupa ce calatorii au sunat la 112, echipele de interventie au intervenit rapid si i-au evacuat prin statia Unirii. Aproximativ 240 de pasageri au fost evacuati.

"Deocamdata nu stim din ce motiv , dar pana maine vom afla, pentru ca cercetarile incep din seara asta", a declarat pentru Adevarul directorul Metrorex, Gheroghe Udriste.

"Au venit pompierii si au pus scari la usi ca sa putem cobori. Au aprins lanterne si ne-au rugat sa mergem in sir indian, pe langa perete", a declarat un calator aflat in trenul respectiv, pentru Antena 3.

Potrivit directorului Metrorex, angajatii care au facut revizia garniturii de metrou care a deraiat vor fi sanctionati. Vagonul care a deraiat a circulat pe ruta Unirii - Timpuri Noi doar marti si miercuri.

Circulatia la metrou a fost reluata in conditii normale joi dimineata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea