Social

#copii #craciun #donatii #parc #cismigiu

Primaria Capitalei invita bucurestenii sa ofere cadouri de Craciun copiilor fara familie

Campania caritabila “ bucuresti (A.L.P.A.B.) ce se lanseaza astazi, joi, 2 decembrie, isi propune sa aduca mici bucurii copiilor din centrele de plasament, in preajma sarbatorilor de iarna.

In comunicatul transmis de A.L.P.A.B. se mentioneaza: “In trei zone din parcurile Unirii, Cismigiu si Tineretului vor fi instalate corturi, in care vor fi colectate jucarii sau Cadou ce va ajunge in centrele Sfantul Nicolae , Sfanta Maria si Ciresarii”.

Campania caritabila “ Daruieste o speranta de Craciun” va fi lansata in Pavilionul Expozitional din Parcul Herastrau , unde copiii de la Centrul Social de Servicii “Sfantul Nicolae” si cei de la Centrul de primire a copilului in regim de urgenta “Ciresarii” vor sustine un spectacol artistic.

Radu Popa, director general al A.L.P.A.B: “Pentru ca suntem in pragul sarbatorilor de iarna si ne dorim sa fim mai buni cu cei care nu au avut parte de caldura si iubirea familiei, vom incerca sa aducem o speranta de Craciun copiilor institutionalizati. De aceea, ii asteptam alaturi de noi, pe toti ce care pot sa schimbe tristetea lor cu bucuria si mai ales sa ne arate ca putem fi mai generosi in aceasta perioada”.

 

Citeste stirea completa pe Imparte.ro - donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea