Social

#rodica tapalaga #actrita #moarte

Moartea Rodicai Tapalaga - un soc pentru lumea artistica romaneasca

Lumea artistica romaneasca se afla in stare de soc la auzul vestii ca actrita rodica tapalaga a incetat din viata.

“Pentru mine e ca o lovitura de trasnet . Nu am stiut nimic pana in clipa cand mi-ati dat telefon. Eu nu am mai vazut-o de un an de zile.  Stiu ca nu se simtea foarte bine. Nu a mai jucat. Probabil ca a evoluat boala. Era o persoana cu totul aparte. Primul film din viata mea l-am facut cu Rodica. Am fost foarte apropiate si am ramas cu o amintire foarte placuta.  De cate ori ne-am intalnit ne-am iubit. Vestea este ingrozitoare. O generatie de actori care se topeste, o generatie care a fost o mandrie a tarii acesteia, actori extraordinari. Uite ca se stinge unul cate unul”, a declarat actrita Stela Popescu pentru realitatea.net.

La fel de afectata de disparitia colegei sale de breasla s-a aratat si Tamara Buciuceanu Botez: “Rodica Tapalaga era o colega,o actrita foarte talentata, o femeie inteligenta si culta. Nu pot sa spun mai mult, sunt afectata de disparitia ei. Dumnezeu sa o ierte si sa se odihneasca în pace”.

Si Rodica Popescu Bitanescu si Alexandru Arsinel deplang moartea Rodicai Tapalaga.

"A fost o mare actrita, era tot timpul frumoasa pe scena. Stiam ca sufera de o boala foarte grea, care o macina, dar nu am indraznit sa o intreb despre ce este vorba. Am invitat-o in urma cu cativa ani la piesa mea. I-a placut foarte mult si m-a incurajat sa scriu teatru. In urma cu doi ani, am invitat-o la cea de-a doua piesa, ‘Inca-i bine’, dar mi-a spus ca este foarte bolnava si nu poate veni",  a declarat Rodica Popescu Bitanescu pentru Adevarul.

"Nu am stiut ca era in suferinta, fiindca era o persoana discreta. Nu-si populariza viata. Am jucat cu ea in urma cu cativa ani intr-un spectacol de televiziune. Era o camarada si o partenera extraordinara. A murit o mare actrita, cu un umor special, o personalitate a teatrului romanesc", a povestit actorul Alexandru Arsinel.

Marea actrita Rodica Tapalaga s-a stins sambata, la varsta de la 71 de ani , in urma unei boli care i-a afectat plamanii si rinichii, colagenoza. Rodica Tapalaga va fi inmormantata azi, intr-un cadru privat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea