Social

#vama #sindicat #vasile marica #sex lex

Liderul sindical Vasile Marica, platit cu 20.000 dolari pentru un post de inspector vamal?

Liderul Sex Lex, Vasila Marica, ar fi primit 20.000 de dolari pentru a obtine un post de inspector vamal, conform unor surse din interiorul sistemului vamal, citate de Realitatea TV.

Liderul sindical Vasile Marica ar fi primit banii prin intermediul fostului sot al inspectoarei vamale . Vasila Marica sustine ca acuzatiile sunt nefondate.

"Nu mi-a dat nimeni niciun ban. Ducu este barbatul, intr-adevar, dar eu n-o cunosc pe ea. N-am vazut- o niciodata. Pe Ducu il cunosc, intr-adevar. Am incercat, sindicatul, sa infiintam o firma impreuna. Nu mi-a dat niciodata niciun ban. Si cu asta basta. N-a mers firma respectiva. Am inchis-o si i-am dat-o lui. Si cu asta, basta. Nu m-a ajutat el cu nimic si cu nimeni", a declarat Vasile Marica, citat de Realitatea TV.

Aceasta e a doua oara cand numele liderului sindical apare in scandalul spagilor din Vama Moravita, care s-a soldat cu arestari DNA.

"Domnul Marica este un surub esential al masinariei diabolice de acoperire a evaziunii fiscale, fiind veriga de legatura dintre PNL si celelalte grupuri de interese din cadrul Autoritatii vamale, iar presedintele Basescu, anul trecut, la intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale i-a rugat pe acestia sa transmita domnului Marica ca patroneaza un sindicat care gestioneaza contrabanda si evaziunea fiscala", a declarat Vasile Lincu, presedintele Pro Lex .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea