Social

#gigi becali #masina #furt #arest #politie #aurelian pavelescu #christian ciocan

Hotii masinii lui Becali au fost retinuti

Presupusii hoti ai masinii lui Gigi Becali , Constantin Stan, Stefan Margean si Tinel Nicolae au fost ridicati in aceasta dimineata de politisti in cadrul unei operatiunii ample care implica perchezitii in 12 locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan , a refuzat sa dea detalii, spunand ca este vorba "doar de un dosar instrumentat de parchet". Pentru ca perchezitiile sunt in curs de desfasurare, Ciocan nu a mai oferit nici o alta informatie.

Cei trei suspecti in cazul furtului autorismului Mercedes al lui Gigi Becali au fost retinuti la cererea procurorilor care ancheteaza cazul Becali. Perchezitia din aceasta dimineata l-a implicat si pe Sandu Geamanu, suspectat ca ar fi seful retelei hotilor de masini, informeaza Adevarul.

Dupa ce a fost retinut de parchet, dar eliberat sub control judiciar inainte de Paste, Gigi Becali a inaintat o plangere impotriva presupusilor hoti.

Unul dintre avocatii lui Gigi Becali, Aurelian Pavelescu a criticat modul in care politia a desfasurat interventia. "Mi se pare un lucru incredibil ca vad la ora 6.00 dimineata imagini din casa unor cetateni. Operatiunile politienesti ar trebui facute cu o anumita discretie. Asta inseamna ca cei care au descins, au anuntat presa. Si in momentul arestarii lui Gigi Becali a fost un scandal foarte mare" a spus avocatul lui Becali la Realitatea TV.

 

Citeste si

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea