Social

#deces #actrita #rodica tapalaga

Actrita Rodica Tapalaga a murit

Cunoscuta actrita rodica tapalaga a murit sambata la varsta de 71 de ani. "E o veste teribila", spune actorul Horatiu Malaele . Actrita Rodica Tapalaga a disparut dintre noi, sambata, dupa o grea suferinta, informeaza familia indoliata.

Cunoscuta si iubita pentru numeroasele sale aparitii in piese de teatru si filme, Rodica Tapalaga avea 71 de ani.

Corpul neinsufletit se afla depus incepand de duminica la Biserica “Sfintii Trei Ierarhi ” Coltea din centrul Capitalei, unde colegii si admiratorii ii pot aduce un ultim omagiu pana in dimineata zilei de 21 decembrie.

"Mama a avut mai multe suferite dar una mai grava o colagenoza care dureaza de circa 7 ani insa numai in ultimele luni a fost spitalizata. S-au incercat toate tratamentele, dar boala a fost in stadiu avansat si dumneaei a dus-o pe picioare si a vrut sa nu renunte la stilul de viata activ pe care il avea, ea s-a agravat in ultimele doua luni.

A fost in spital la Floreasca, dar nu s-a ameliora, dupa aceea a decedat in sapte zile acasa. ieri practic s-a intamplat. Ea e depusa la Biserica Coltea unde pot veni colegii sa isi ia adio sa depuna un ultim omagiu.Nu am anuntat am vrut sa avem ragaz sa o plangem", a declarat pentru fiul acesteia, Barbu Popescu.

Inmormantarea va avea loc marti intr-un cadru privat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea