Social

# vaporas herastrau # plimbari herastru #adormirea maicii domnului #ziua marinei

Ziua Marinei: plimbari gratis cu vaporasul in Herastrau

Ziua Marinei, sarbatorita pe 15 august, este marcata si la Bucuresti, unde vom avea parte de jocuri marinaresti si plimbari cu vaporasul in Parcul Herastrau.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement (ALPAB), în colaborare cu Liga Navală şi Statul Major al Forţelor Armate, organizează sâmbătă, cu prilejul Zilei Marinei Române, o serie de evenimente dedicate acestei sărbători.

La Debarcaderul Central (Pavilion H), are loc festivitatea de deschidere in aceasta dimineata, urmată de ridicarea pavilionului la catargul de pe malul Lacului Herăstrau, discursul "zeului mărilor Neptun" şi lansarea la apa a ancorei de flori în memoria marinarilor militari şi civili căzuţi la datorie. Festivităţile se vor încheia la ora 12.00 cu jocuri marinăreşti.

De asemenea, dupa manifestarile marinaresti si pana la ora 19.30, publicul va avea acces gratuit la plimbările şi traversările cu vaporaşele ALPAB pe Lacul Herăstrău.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea