Social

#dosarul transferurilor #fotbal #condamnare inchisoare #cristi borcea #fotbal romanesc #condamnari fotbal

Ziua cea mare in "Dosarul Transferurilor". Nume grele din fotbalul romanesc pot ajunge la inchisoare

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti vor lua astazi decizia finala care va hotari soarta inculpatilor in "Dosarul Transferurilor". Este vorba despre fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Gica Popescu, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Mihai Stoica.
 

Daca in cazul lui Mihai Stoica, faptele s-au prescris odata cu intrarea in vigoare a noului Cod Penal, ceilalti sapte inculpati isi asteapta, astazi, sentinta finala care i-ar putea trimite la inchisoare pentru perioade cuprinse intre 5 si 8 ani, informeaza stirileprotv.ro.

Ancheta in "Dosarul Transferurilor" a debutat in 2006 si a durat doi ani, timp in care cei opt au fost trimisi in judecata cu acuzatii de inselaciune, spalare de bani, evaziune fiscala si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Acestia ar fi prejudiciat statul roman cu circa 1,5 milioane de dolari si ar fi produs pagube de 10 milioane de dolari cluburilor de fotbal Rapid, Dinamo, Otelul Galati si Gloria Bistrita.

In luna iunie 2013, un alt nume important din fotbalul romanesc, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in "Dosarul Valiza".

Sursa foto: reporterntv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea