Social

#cutremur Amatrice #zi de doliu national #cutremur italia

Zi de doliu national in Romania!

 

Guvernul Romaniei a declarat ziua de vineri, 2 septembrie, zi de doliu national in memoria romanilor decedati in urma cutremurului din Italia, institutiile arborand astazi drapelul in berna.

Astazi, toate institutiile si autoritatile publice centrale si locale au obligatia arborarii drapelului Romaniei in berna. Drapelul Romaniei in berna se mai arboreaza la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, institutiilor de invatamant de orice grad, institutiilor de cultura si misiunilor diplomatice ale Romaniei, la punctele pentru trecerea frontierei, precum si in aeroporturi, porturi, gari si autogari, ca pavilion pe navele de orice fel si pe alte ambarcatiuni ce navigheaza sub pavilion romanesc.

Aceeasi obligatie revine si persoanelor fizice, daca arboreaza drapelul Romaniei la domiciliu sau la resedinta.

Potrivit documentului, in ziua de 2 septembrie posturile nationale de radio si televiziune, precum si institutiile de cultura si-au adaptat programul in mod corespunzator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea