Social

#vreme caniculara #temperaturi ridicate #canicula

Zi caniculara! Temperaturi de 36 de grade la umbra!

Astazi, vremea va fi deosebit de caniculara, iar disconfortul termic va accentuat. Cele mai afectate sunt regiunile sudice, unde temperaturile resimtite vor fi de 41 de grade Celsius.

ANM a emis o atentionare de vreme caniculara, valabila pana la ora 18:00, in care anunta ca disconfortul termic va fi accentuat.

“Vremea va fi calduroasa, izolat caniculara, temperaturile maxime se vor incadra intre 33 si 36 de grade. In regiunile vestice, vor fi maxime termice cuprinse, in general, intre 32 si 34 de grade. Mai ales in zonele de campie din aceste regiuni, disconfortul termic va fi accentuat la amiaza, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge sau va depasi usor pragul critic de 80 de unitati.

Disconfortul termic se va mentine accentuat si in urmatoarele zile, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati, mai ales in zonele de campie.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea