Social

Zenit-Leverkusen 0-1, dar rusii merg mai departe

Dupa senzationala victorie cu 4-1 chiar pe BayArena, zenit sankt petersburg avea de indeplinit o formalitate pe pamant rusesc: sa nu piarda la patru goluri diferenta. Lucru care s-a si intamplat de altfel, Bayer Leverkusen reusind sa castige partida, dar doar cu 1-0.

Nemtii au marcat in minutul 18 un gol datator de sperante prin lovitura de cap a lui Bulykin, insa biletele pentru semifinale erau departe. Rusii puteau egala in minutul 54 la ocazia lui Sirl, dar si dupa o ora de joc, la lovitura libera executata de Arsavin .

In cele din urma, meciul s-a incheiat cu victoria la limita a oaspetilor, desi rusii puteau scoate un punct pentru coeficient daca fostul elev al lui Mircea Lucescu, Tymoschuk, nu rata o lovitura de pedeapsa scoasa de Pogrebnyak cu cinci minute inainte de final. Scor final 0-1 si sezonul de vis al campionilor din Rusia continua.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea