Social

Zenga i-a luat fata lui Hagi

Walter Zenga a devenit primul antrenor strain din istoria de 60 de ani a echipei Steaua Rosie Belgrad .

Instalat in functie la inceputul lui iulie, Stoijkovici a dorit sa-l aduca la Steaua Rosie pe Gica Hagi , purtand discutii saptamanile trecute pe aceasta tema cu impresarul Gica Popescu . Se pare ca discutiile au cazut din cauza pretentiilor salariale exagerate ale "Regelui".

OPTIMISM

Stoijkovici a mai negociat cu alte doua foste mari glorii ale fotbalului mondial, olandezul Ruud Gullit si francezul Jean Tigana. "La 28 iulie, cand echipa va reveni din Austria, vom semna cu Zenga un contract pe doi ani. Sunt foarte fericit ca unul dintre cei mai mari portari din toate timpurile va fi antrenorul echipei noastre. Avem aceeasi viziune despre fotbal", a anuntat presedintele Dragan Stoijkovici.

MANDRIE

Zenga, care va primi un salariu anual de circa 200.000 de euro, s-a aratat si el foarte incantat de preluarea Stelei Rosii: "Asa a vrut destinul. Eram la Ibiza, in locurile in care ma aflam si atunci cand m-a chemat Steaua! Atunci m-a sunat Stoica, acum a facut-o Stoijkovici. Sunt extrem de fericit! Pot sa ma laud cu faptul ca, in cariera mea, am antrenat singurele echipe din Europa de Est care au cucerit Cupa Campionilor Europeni ", a spus italianul.

RECONSTRUCTIE

Sezonul precedent a fost unul slab pentru Steaua Rosie, care a pierdut titlul in fata marii rivale, Partizan, si Cupa in finala cu Zeleznik. La sfarsitul lui mai, Consiliul Director a demisionat in masa, gest pe care l-a facut si presedintele Dragan Geaici, care se afla in post si in 1991, cand echipa castiga Cupa Campionilor Europeni. Dragan "Pixi" Stoijkovici a preluat clubul in aceasta luna, fostul mare mijlocas avand un program pe 5 ani menit sa revitalizeze celebra grupare belgradeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea