Social

#adoptie #caini #animale

Zece caini fara stapan din Sibiu au fost dati spre adoptie

Sunt mici, jucausi , nu musca si isi cauta o familie iubitoare. Este vorba despre zece caini fara stapan din Sibiu care au fost adusi in cel mai mare parc din oras in speranta ca vor fi adoptati. Chiar daca nu au pedigree, cateii si-au gasit rapid prieteni de joaca, iar cei mai multi dintre ei s-au ales si cu un stapan.

Cei zece catei au fost salvati de pe strada de o asociatie pentru protectia animalelor. Ursu are cinci ani si este unul dintre cainii care si-a gasit foarte repede un stapan.

''E foarte bland, are nevoie de cineva care sa-l mangaie, eventual o curticica ar fi bine pentru talia lui. Si e foarte bun cu copiii si ar fi un insotitor minunat si un prieten fantastic pentru oricine'', il lauda stapana lui temporara, sperand ca ii va gasi o casa permanenta.

Sibienii care nu au vrut sa ia un caine spre adoptie au putut sa se joace cu patrupedele.

Asociatia pentru protectia animalelor spera ca astfel de actiuni sa fie organizate lunar in Sibiu.

''Pentru ca oamenii sa se obisnuiasca cu noi, sa se obisnuiasca cu cainii, sa stie ca pot veni duminica sa adopte un catel, sa-i vada sa se joace cu ei macar'',  sustine Andreea Rosetti, organizatorul evenimentului.

Pana acum, la Sibiu 40 de caini fara stapan au fost adoptati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea