Social

#prabusire avion #avion prabusit

Zborul MS804 nu este primul accident al companiei EgyptAir. Lista neagra a evenimentelor

Un avion al companiei EgyptAir, ce efectua o cursa intre Paris si Cairo s-a prabusit in aceasta dimineata in Marea Mediterana. Acesta nu este insa prima tragedie produsa de un avion al companiei EgyptAir.

 

In urma cu mai puţin de doua luni, mai exact in data de 29 martie, o alta aeronava a companiei a fost implicata intr-un incident. Acionul care zbura pe ruta Alexandria-Cairo a fost deturnat si a aterizat in Cipru. Majoritatea pasagerilor au fost luati ostatici.

Pe 29 iulie 2011, cabina piloţilor a luat foc. Aeronava de tip Boeing 777-200 apartinea tot companiei EgyptAir. De vina a fost un scurt circuit. Din fericire avionul se afla la sol si nimeni nu a fost ranit.

Pe data de 7 mai 2002, zborul EgyptAir 843 s-a prabusit pe timp de ploaie, ceata si furtuna de nisip in drum spre Tunisia. 15 din cei 64 de pasageri au decedat.

Pe data de 31 octombrie 1999, zborul EgyptAir 990(un Boeing 767) ce zbura pe ruta New York-Cairo s-a prabusit in Oceanul Atlantic in dreptul orasului Nentucket, Massachusetts. Autoritatile americane au suspectat pilotul de sinucidere si de prabusirea intentionata a avionului, fapt negat cu vehementa de oficialii egipteni, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: sputniknews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea