Social

#zapada #vant #munte

Zapada, vant puternic si distractie la munte

vacanta de Ziua Nationala a facut ca mii de turisti sa aleaga Valea Prahovei , in ciuda vremii nefavorabile. Weekendul prelungit i-a facut pe multi romani sa aleaga statiunile de la munte pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana, hotelurile si pensiunile de pe Valea Prahovei fiind ocupate in proportie de 90%. Vremea le-a creat insa probleme, iar vantul, care a suflat cu putere, a facut ca telecabinele sa ramana oprite.

Rabdarea soferilor, pusa la incercare

DN 1 a fost tranzitat ieri-dimineata de mii de autoturisme, din cauza ninsorii si a aglomeratiei distanta dintre Sinaia si Predeal fiind parcursa in doua ore.

Turistii au profitat din plin de zapada si s-au distrat cum au stiut mai bine. S-au dat cu sania, cu schiurile ori cu snow -boardul, iar cei care au inghetat sau incalzit cu ceai sau vin fiert. Partiile din statiunile montane de pe Valea Prahovei sunt practicabile, iar odata ajunsi in statiuni, turistii au facut coada la centrele de inchirieri de langa partii pentru a-si procura echipamente de schi: 30 de lei clapari si schiuri, 25 de lei un snow-board sau 15 lei o saniuta .

Continuarea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea