Social

#viscol Romania #starea drumurilor # zapada romania #zapada #curent electric

Zapada face ravagii in Romania! Zeci de localitati fara curent electric

Ninge abundent in 24 de judete ale tarii. In urma ninsorilor si a vantului puternic 14 localitati din patru judete, au ramas fara curent electric, anunta MAI.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta ca peste 13.000 de angajati ai institutiei sunt mobilizati sa intervina pentru diminuarea efectelor vremii.

"Din punct de vedere al alimentarii cu energie electrica a consumatorilor finali sunt afectate 14 localitati din 4 judete (Arges, Olt, Tulcea si Vrancea), insumand 3.167 de consumatori, iar pentru remedierea situatiei actioneaza 14 echipe de interventie", transmite MAI, potrivit mediafax.ro.

Desi ninsorile sunt abundente, MAI anunta ca niciun drum si nicio autostrada nu au fost inchise. Cu toate acestea, se circula in conditii de iarna.

"In cursul zilei de astazi sunt pregatite sa actioneze peste 13.000 de angajati ai M.A.I., dintre care 4.600 de politisti, 3.500 de jandarmi si 5.100 de pompieri cu 3.031 mijloace de interventie. Pe Autostrada 1 Bucuresti – Pitesti ninge pe toata lungimea si se actioneaza cu 30 de autovehicule care lucreaza in baterii de cate trei. Carosabilul este la negru. Pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta ninge intre kilometrii 12 (Bucuresti) si 65 (Lehliu) insa, in prezent, se circula in conditii de iarna", potrivit sursei citate.

Citeste si: COD GALBEN de viscol in Romania! Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Sursa foto: presalocala.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea