Social

# zapada de 8 metri # 8 metri #ninsori #vara #transfagarasan #zapada

VIDEO! Zapada de 8 metri pe Transfagarasan, in plina vara! Ninge in contiunare

Vara si-a intrat in drepturi doar calendaristic in acest an. Temperaturile si vremea din ultimele saptamani ne arata in schim contrariu. Daca in zonele sudice temperaturile sunt de inceput de primavara, la munte este inca iarna.

 

Pe Transfagarasan zapada este de 8 metri inaltime, desi in multi ani era doar o amintire, drumul putand fi deschis pentru circulatie.

Iarna se incapataneaza sa ramana pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din tara si in iunie, unde a nins in continuare si in ultimele zile.

Stratul de zapada pe Transfagarasan masoara 8 metri, la mijlocul lunii iunie. Asta deoarece a nins pana tarziu iar temperaturile deosebit de mici nu au topit zapada. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire si cu excavatoare pentru indepartarea zapezii de pe carosabil.

”Cu toate ca iarna pare ca s-a instalat definitiv in zona alpina, continuam eforturile pentru deszapezirea Transfagarasanului. Indiferent de conditiile meteo, intervenim cu excavatoare, incarcatoare frontale si freze pentru indepartarea stratului de zapada care pe alocuri depaseste 7-8 metri”, a transmis Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov.  

Sursa foto: captura video facebook.com/drdpbv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea