Social

#Wi fi Gara de Nord #Wi-Fi gratuit in Gara de Nord #cfr calatori

Wi-Fi gratuit in Gara de Nord. Cum te poti loga

Vesti bune pentru calatori! CFR SA ofera, din 11 septembrie, acces gratuit Wi-Fi in Gara de Nord, disponibil permanent, care va permite pasagerilor si vizitatorilor sa navigheze pe Internet.

Conectarea la internet se face pe baza de autentificare la reteaua wireless „CFR Infrastructura” (nume si adresa de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook si dupa acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a retelei wireless.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la Internet are acoperire atat la casele de bilete si in salile de asteptare pentru clasa I si a II-a, precum si pe peroanele centrale, trecerea de la o zona la alta fiind realizata automat, fara a fi necesara o noua autentificare.

"Prin acest serviciu implementat in Gara de Nord, incercam sa ne apropiem tot mai mult de nevoile calatorilor, abordand o politica de interactionare directa cu asteptarile lor si sa tinem pasul cu evolutia noilor tehnologii”, a precizat director general CFR SA, Marius CHIPER.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea