Social

#vremea #ploi # vremea week-end # racire vreme

Weekend-ul aduce temperaturi scazute si ploi

Vremea se va raci in acest weekend, ploile urmand sa-si fac prezenta in vestul, centrul si nordul tarii.

Sambata, 8 octombrie

Vremea se va raci accentuat. Ziua cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice, centrale si nordice unde local va mai ploua. Spre seara si in cursul noptii innorarile se vor accentua in jumatatea de sud-est a teritoriului, unde pe arii extinse vor cadea averse si se vor semnala descarcari electrice , iar in rest cerul va fi temporar noros.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai ridicate in sud-est. Minimele termice se vor incadra intre 2 si 12 grade.

Duminica, 9 octombrie

Vremea va fi rece pentru aceasta data. In sudul, centrul si estul tarii cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii extinse va ploua. La munte, la altitudini de peste 1800 de metri, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea